Welcome visitor you can log in or create an account

Thaise kruidenstempel behandeling

 

 

Een ontspannende massage met een krachtig helende werking voor uw schoonheid en genot!

Zowel de warmte als de werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden ontwikkelen een weldoende, ontspannende en reinigende werking. Ze activeren je bloedcirculatie en maken je spieren soepeler. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

De kruidenballen (stempels) vormen een essentieel onderdeel van veel Thaise massagebehandelingen. Een kruidenbal is een hoeveelheid Thaise ontspannende, reinigende en vitaliserende kruiden gebundeld in een katoenen doek aan de bovenzijde dichtgebonden met een touwtje.De buidels met kruiden worden verwarmd in een speciale daarvoor bestemde pot.

“Voelt u zich ook wel eens gespannen, moe, opgebrand of lusteloos?” Komt het er maar niet van om je lichaam en geest de rust te gunnen, die het zo hard nodig heeft? Of om eens bij te tanken en te ontspannen?” soms is een gewone massage een te grote prikkel voor het oververmoeide lichaam. De Thaise kruidenstempel behandeling bied dan uitkomst.

 


Hoe werkt een kruidenstempel massage.


Daarna worden door middel van de verwarmde kruidenstempels al wrijvend en stempelend met wisselende druk de huid gemasseerd.

Door de masserende bewegingen komt je lichaam tot rust, de kruiden dringen diep in de huid waardoor deze begint te tintelen en zal je een heerlijk, diep en ontspannend gevoel geven.
Tijdens de kruidenstempel massage komen de werkzame stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij die zorgen voor onder andere een intensieve dieptereiniging.
Door het openen van de poriën kunnen afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd.
Bovendien wordt de stofwisseling geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd.
Deze heerlijke geurende, therapeutische kruidenstempel massage helpt tegen stress en brengt je geest en lichaam weer in balans.
Het kruidenmengsel heeft een heilzame werking ten aanzien van de spijsvertering en de weestand.
“Gun uzelf deze diepe warme en reinigende massage door even alles achter je laten, heerlijk wegdromen door de ontspannende en energetisch werking die kruidenstempel massage je geeft”.

Nog even de belangrijkste werking van een Kruidenstempel massage:


* Heeft een diepe, warme en reinigende werking.
* Is vitaliserend en activerend.
* Helpt bij de ontgifting en afvalstoffen verwijderen.
* Helpt tegen stress en spanningen.
* Bevordert de spijsvertering en weerstand.
* Afvalstoffen kunnen het lichaam beter verlaten.
* De kruiden hebben werkzame stoffen.
* Geeft een diepe ontspanning.
* Helpt bij een betere doorbloeding.